EBKJ-1
EBKJ-2
EBKJ-3

Aplikasi

Produk kami seueur dianggo dina sagala rupa bidang

  • Convenient transportation, can ensure the delivery speed, in the field of blow molding products manufacturing, our company has established its leading position.

    Kauntungannana

    Transportasi anu merenah, tiasa mastikeun kagancangan pangiriman, dina bidang niup produk manufaktur cetakan, perusahaan kami parantos netepkeun jabatanana anu ngarah.

  • Erbo Technology has passed CE certification, ISO 9001 quality management system certification, ISO 14001 environmental management system certification.

    Kahormatan

    Erbo Technology parantos lulus sertifikasi CE, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001.

  • Erbo Technology has several sets of large-scale blow molding production lines,The company specializes in the production of various plastic hollow products, with many years of professional technical management experience.

    Produksi

    Erbo Technology gaduh sababaraha sét skala produksi niup skala ageung, Perusahaan khususkeun produksi sababaraha produk kerung palastik, kalayan mangtaun-taun pangalaman manajemén téknis profesional.

tentang Kami
about us

Erbo (Xiamen) Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2020 kalayan modal anu kadaptar 20 juta RMB. Kami produsén produk palastik profesional ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Lokasina di lingkungan éndah Kota Xiamen, katelah "Taman Laut", Xiamen sanés ngan ukur zona ékonomi khusus, tapi ogé ngagaduhan transportasi maritim anu merenah pisan, anu ngagaduhan peran penting dina transportasi barang sareng pangembangan ékonomi di sababaraha tempat sareng tiasa ngajamin laju pangiriman.

tingali langkung