Tentang Kami

Saha Kami

Erbo (Xiamen) Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2020 kalayan modal anu kadaptar 20 juta RMB. Kami produsén produk palastik profesional ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Lokasina di lingkungan éndah Kota Xiamen, katelah "Taman Laut", Xiamen sanés ngan ukur zona ékonomi khusus, tapi ogé ngagaduhan transportasi maritim anu merenah pisan, anu ngagaduhan peran penting dina transportasi barang sareng pangwangunan ékonomi di sababaraha tempat sareng tiasa ngajamin laju pangiriman.

aboutus1

Saatos sataun pamekaran kontinyu sareng inovasi, Téhnologi Erbo parantos janten produsén ngarah produk blow molding di Cina. Dina bidang niup produk manufaktur molding, perusahaan urang parantos ngadegkeun kaunggulan téknologi na.

Naon Urang Laksanakeun

Téknologi Erbo gaduh sababaraha sét lini produksi cetak skala ageung, utamina aktipitas produk citakan blow up sapertos float ngambang, pontoon, alat transportasi, palet transportasi, furnitur plastik, blow molding container, wadah kerung, box tool, sareng sajabana. specialises dina produksi rupa-rupa produk kerung palastik sareng gaduh mangtaun-taun pangalaman manajemén téknis profesional dina produksi alat produksi niup cetakan, desain produk, manufaktur kapang, sareng olahan produk blow blow molding. Produk citakan niup dihasilkeun nganggo résin poliétilén dénsitas ultra-luhur salaku bahan baku, nganggo téknologi cetakan niup maju. Éta ngagaduhan kaunggulan beurat enteng, kakuatan pangaruh tinggi, résistansi korosi, daya tahan, kapasitas bantalan ageung, sareng non-slip.

DSC02395
DSC02394
DSC02399
DSC02397

Naha Pilih Kami

Erbo Technology gaduh tim manajemen kualitas luhur sareng kakuatan ilmiah sareng téknologi anu kuat. Téhnologi Erbo parantos lulus sertifikasi CE, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001, sareng sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan ISO 45001.
Kusabab didirikan, éta salawasna nerapkeun kabijakan bisnis sareng filsafat budaya "téknologi ngarah, berorientasi jalma, manajemén ilmiah, kualitas munggaran, sareng jasa anu saé". Teu aya anu pangsaéna, ngan ukur langkung saé. Kami bakal terus ningkatkeun manajemen internal sareng inovasi téknologi pikeun nyiptakeun kualitas anu langkung saé sareng produk anu langkung awét. "Kapercayaan asalna tina kualitas", kami bakal terus ningkatkeun kualitas produk, ningkatkeun jasa téknis, sareng langkung cocog sareng kabutuhan pelanggan. Kabutuhan palanggan mangrupikeun motivasi urang. Nyayogikeun palanggan sareng produk anu langkung saé sareng kualitas anu langkung luhur mangrupikeun tujuan kami! Hayu urang gabung sareng konsumén domestik sareng asing pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé pikeun industri cetakan niup!

aboutus3