produk

  • HDPE Floating Pontoon Cubes

    HDPE Ngambang Pontoon Kubus

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Nami: Kubus Pontoon Ngapung.
    Ukuran: 50cm * 50cm * 40cm.
    Warna: Biru, Jeruk.
    Beurat: 7,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Kapasitas beban: 350 KGs / M2.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.