produk

  • HDPE Anti-collision Bucket

    HDPE Anti-tabrakan Ember

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Anti-tabrakan Ember.
    Ukuran: 40cm * 40cm * 70cm.
    Warna: Konéng.
    Beurat: 8,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.