produk

  • HDPE Blow Molding Seat

    Korsi HDPE Blow Molding

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Blow Molding Seat.
    Ukuran: 42cm * 47cm * 30cm.
    Warna: Biru, Jeruk, sareng sajabana
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.