produk

  • HDPE Large Orange Floating Cylinder

    HDPE Silinder Ngambang Oranyeu ageung

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Oranyeu ageung.
    Ukuran: 90cm * 60cm * 55cm.
    Warna: Jeruk.
    Beurat: 8,5 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap, nyingkat periode konstruksi, ngirangan biaya, ngirangan biaya perawatan. Munculna warna oranyeu tiasa dianggo salaku tanda peringatan.

  • HDPE Small Light Blue Floating Cylinder

    HDPE Cahaya Leutik Biru Ngambang Silinder

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Cahaya Biru Ngambang leutik.
    Ukuran: 46cm * 22cm * 23cm.
    Warna: Biru Cahaya.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap. Munculna warna biru ngora tiasa dianggo salaku tanda peringatan.

  • HDPE Small Blue Floating Cylinder

    HDPE Silinder Ngambang Biru Leutik

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Biru Leutik.
    Ukuran: 46cm * 22cm * 23cm.
    Warna: Biru.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Large Blue Floating Cylinder

    HDPE Silinder Ngambang Biru ageung

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Biru ageung.
    Ukuran: 90cm * 60cm * 55cm.
    Warna: Biru.
    Beurat: 8,5 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap, nyingkat periode konstruksi, ngirangan biaya, ngirangan biaya perawatan.