produk

HDPE Ngambang Pontoon Kubus

pedaran pondok:

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
Nami: Kubus Pontoon Ngapung.
Ukuran: 50cm * 50cm * 40cm.
Warna: Biru, Jeruk.
Beurat: 7,0 ± 0,2 KGs / PC.
Bahan: Plastik HDPE.
Kapasitas beban: 350 KGs / M2.
Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.


Detil Produk

Tanda Produk

Misi urang kedah tétéla janten pemasok inovatif alat digital sareng alat komunikasi téknologi luhur ku nyayogikeun desain sareng gaya tambahan, manufaktur kelas dunya, sareng kamampuan ngalereskeun Hot Products New China HDPE Plastik Pontoon Dock Cube, Sakumaha urang ' nuju maju, urang teraskeun ngawaskeun rupa-rupa barang dagangan anu teras-terasan sareng ningkatkeun paningkatan jasa urang.

Produk Anyar Panas Cina Ngapung Dok Plastik sareng harga Plastik Dock, Éta nganggo sistem anu ngarah di dunya pikeun operasi anu dipercaya, tingkat kagagalan anu rendah, éta cocog pikeun pilihan konsumén Internasional. Parusahaan urang perenahna di jero kota beradab nasional, patalimarga pisan merenah, kaayaan géografis sareng ékonomi unik. Kami ngudag filsafat bisnis anu berorientasi sareng jalma, brainstorm, ngawangun filsafat bisnis anu cemerlang. Manajemén kualitas ketat, jasa sampurna, harga lumrah di Internasional nyaéta standar kami dina premis persaingan. Upami diperlukeun, wilujeng ngahubungi kami ku halaman wéb atanapi konsultasi telepon, kami bakal senang ngalayanan anjeun.

Kami ngagaduhan grup anu épisién pisan pikeun ngungkulan patarosan ti prospek. Tujuan kami nyaéta "100% minuhan pelanggan ku produk kami unggulan, harga & jasa grup kami" sareng nikmati catetan lagu anu luhung di satengahing pelanggan. Kalayan seueur pabrik, urang tiasa sacara gampil nganteurkeun pilihan gaya Éropa pikeun Cina Kolam Renang Berkualitas Tinggi Ngapung Kubus, Perusahaan kami didedikasikan pikeun nyayogikeun prospek barang-barang kualitas luhur anu unggul sareng stabil dina harga jual kalapa, ngahasilkeun masing-masing eusi palanggan sareng kami jasa jeung produk.

Gaya Éropa pikeun Jeti China Pontoon, Jeti Plastik, Kalayan seueur solusi Cina di sakitar dunya, bisnis internasional urang ngembang pesat sareng indikator ékonomi naékna ageung pisan ku taun. Kami cekap percanten pikeun nyayogikeun anjeun dua barang sareng jasa anu langkung saé, sabab kami parantos beuki kuat, propésional sareng pangalaman dina domestik sareng internasional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori