produk

HDPE Silinder Ngambang Biru ageung

pedaran pondok:

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Biru ageung.
Ukuran: 90cm * 60cm * 55cm.
Warna: Biru.
Beurat: 8,5 ± 0,2 KGs / PC.
Bahan: Plastik HDPE.
Prosés Pabrikan: Blow Mold.
Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap, nyingkat periode konstruksi, ngirangan biaya, ngirangan biaya perawatan.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Profil Perusahaan
Jenis Usaha: Pabrikan / Pabrik & Perusahaan Perdagangan
Produk Utama: Ngapung Box, Ngambang Bola, Ngambang Silinder
Jumlah Pagawé: 50
Taun Ngadegna: 2020-6-4
Sertifikasi Sistem Manajemén: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001
Lokasi: Fujian, Cina (Daratan)

2.Léngkah-léngkah Ngolah
Ngagambar → kapang → Blow molding → Deburring → Surface Finishing → Assembly → Quality Inspection → Packing

3. Aplikasi
Pikeun ponton ngapung, palampung mancing jsb.

4. Pasar Ékspor Utama
Asia
Australasia
Éropa Wétan
Wétan Tengah / Afrika
Amérika Kalér
Éropa Kulon
Amérika Kidul

5.Pakét & Shippment
Palabuan FOB: Xiamen
Anjog Waktos: 30-50 dinten
Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran rangkep tunggal: 90X60X65 cm
Beurat kotor tunggal: 8,500 kg
Jenis Paket: Anggo tas anyaman anu kualitasna saé sapertos paket standar.

6. Pamayaran & Pangiriman
Métode Pamayaran: Advance TT, T / T, UnionPay
Rincian Pangiriman: dina waktos 30-50days saatos mastikeun pesenanana

7. Kauntungan Kompetitif Utama
Kami gaduh langkung ti 25 taun pangalaman propésional salaku pabrik produk niup kapang.
Kami ngadamel produk blow molded salaku sampel anjeun atanapi desain anjeun sapinuhna.
Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah cetakan niup.
Aya seueur pemasok bahan baku di sakitar pabrik urang, pabrik urang antara Pelabuhan Xiamen sareng Pelabuhan Zhangzhou.
Pabrik urang ngagaduhan CE, ISO 9001, ISO 14001, sertipikat ISO 45001, anu penting pabrik urang gaduh bengkel langkung ageung langkung tina 4000sq méter.
Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi (angkutan barang ditanggung ku nasabah).
Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami