produk

HDPE Silinder Ngambang Oranyeu ageung

pedaran pondok:

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Oranyeu ageung.
Ukuran: 90cm * 60cm * 55cm.
Warna: Jeruk.
Beurat: 8,5 ± 0,2 KGs / PC.
Bahan: Plastik HDPE.
Prosés Pabrikan: Blow Mold.
Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap, nyingkat periode konstruksi, ngirangan biaya, ngirangan biaya perawatan. Munculna warna oranyeu tiasa dianggo salaku tanda peringatan.


Detil Produk

Tanda Produk

Targét kami kedah ngahijikeun sareng ningkatkeun kualitas luhur sareng ngalereskeun barang-barang ayeuna, dina waktos éta sacara rutin ngahasilkeun solusi énggal pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan unik pikeun Élmu Ngambang Plastik Anyar Kadatangan, Kami tulus ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun jasa idéal pikeun seueur konsumen sareng pengusaha.
Énggal Ngambang Plastik Ngambang, Perusahaan kami nyerep ideu énggal, kontrol kualitas ketat, kisaran pinuh ku pelacakan jasa, sareng taat kana nyiptakeun solusi kualitas luhur. Bisnis urang tujuanna pikeun "jujur ​​sareng dipercaya, harga anu pikaresep, pelanggan heula", janten kami nampi kapercayaan seueurna palanggan! Upami anjeun resep kana produk sareng solusi sareng jasa kami, anjeun kedah ulah ragu ngahubungi kami!

Urang biasana mikir sareng latihan saluyu sareng parobihan kaayaan, sareng tumuh. Kami tujuan pikeun ngahontal pikiran sareng awak anu langkung beunghar sareng Ember Terapung Plastik Desain Terbaru 2019, Kami ngajaga jadwal pangiriman tepat waktu, desain révolusionér, kualitas luhur sareng transparansi pikeun pembeli. Moto kami bakal nyayogikeun barang kualitas luhur dina waktos anu parantos ditangtoskeun.
Ember Terapung Plastik Desain Terbaru 2019, Kami hoyong pisan damel sareng perusahaan asing anu paduli kana kualitas nyata, pasokan stabil, kamampuan anu kuat sareng jasa anu saé. Kami tiasa masihan harga anu paling kompetitif kalayan kualitas luhur, sabab kami parantos langkung seueur Spesialis. Anjeun dipapag pikeun nganjang ka perusahaan urang iraha waé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami