produk

  • HDPE Pallet

    HDPE Pallet

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Pallet.
    Ukuran: 120cm * 100cm * 15cm.
    Warna: Biru, hideung, atanapi anu sanésna.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.