produk

  • HDPE Road Barrier

    Penghalang Jalan HDPE

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Road Barrier.
    Ukuran: 56cm * 35cm * 56cm.
    Warna: Beureum.
    Beurat: 3,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.