wartos

  • Babandingan kaunggulan sareng karugian sababaraha cara ngolah utama bahan baku plastik

    Babandingan kaunggulan sareng karugian tina sababaraha metode pamrosésan utama bahan baku plastik Nyetak suntikan Prinsip nyetak suntik nyaéta pikeun nambihan bahan bubuk atanapi bubuk kana corong mesin suntik. Bahanna dipanaskeun sareng dilebur sareng janten aktip. Unde ...
    Maca deui
  • Congratulations On The Launch Of Our Company’S New Website

    Selamat Dina Peluncuran Halaman Wéb Anyar Perusahaan Kami

    Anu mimiti, hatur nuhun pikeun perawatan jangka panjang sareng dukungan anjeun ka Erbo Technology! Pamekaran masarakat beuki parah, sareng unggal pangwangunan bakal ngahasilkeun parobihan anu anyar dina pasaran. Nalika Jérman ngajukeun teraskeun deepen revolusi industri kaopat (Industri 4.0) dipimpin ku int ...
    Maca deui
  • Daily Maintenance And Maintenance Of Blow Molding Machine

    Pangropéa Sapopoé Sareng Pangropéa Mesin Mending Blow

    1. Sistem palastik kotak gear kedah ngarobih minyak sacara rutin. Pilih 150 (atanapi 220) sedeng ekstrim minyak gear industri. Ngarobih minyak saatos 500 jam dianggo pikeun mesin énggal, teras gentos minyak unggal 3000 jam. Nalika mesinna kakara lirén jalan na kotak gearna masih ...
    Maca deui
  • Blow Molding Process Introduction

    Blow Molding Process Perkenalan

    Prosés bubuka 3/4 tina produk niup kapang anu dihasilkeun ku cetakan blow extrusion. Prosés ékstrusi nyaéta maksa matéri ngaliwatan liang atanapi paéh pikeun ngahasilkeun produk. Prosés nyetak blow extrusion diwangun ku 5 léngkah: 1. Plastik preform (ékstrusi tabung palastik kerung). ...
    Maca deui