wartos

Prosés bubuka
3/4 tina produk niup cetakan didamel ku ékstrusi blow molding. Prosés ékstrusi nyaéta maksa matéri ngaliwatan liang atanapi paéh pikeun ngahasilkeun produk.

Prosés nyetak blow extrusion diwangun ku 5 léngkah: 1. Plastik preform (ékstrusi tabung palastik kerung). 2. Tutup kapang flap dina parison, clamp kapang sareng neukteuk parison. 3. Niupkeun kapang kana témbok tiis tina rongga, saluyukeun bukaan sareng jaga tekanan anu tangtu salami tiis. 4. Buka kapang sareng cabut bagian anu ditiup. 5. Motong lampu kilat pikeun kéngingkeun produk anu parantos réngsé.

Proses citakan blow blow kerung
Tonjolan hollow blow molding nyaéta pelebur sareng palastik palastik dina extruder, teras extrude parison tubular ngaliwatan maot tubular. Nalika parison ngahontal panjang anu tangtu, parison dipanaskeun kana kapang blow. Hawa dikomprés teras ditiup pikeun ngajantenkeun parison caket kana témbok rongga kapang pikeun kéngingkeun bentuk rongga, sareng dina kaayaan ngajaga tekanan anu tangtu, saatos mendingan sareng ngabentuk, produk anu ditiup diala ku cara dibongkar. Prosés nyetak blow extrusion nyaéta sapertos kieu.
Plastik → plasticizing sareng ékstrusi → paris tubular → kapang nutup → cetakan inflasi → pendingin → bubuka kapang → candak produk
Cetakan blow extrusion umumna tiasa dibagi kana lima léngkah ieu, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 1-1.
① Polimér dilebur ngalangkungan extruder, sareng ngalembereh kabentuk janten parison tubular ngalangkungan maot.
Hen Nalika parison ngahontal panjang anu parantos ditangtoskeun, kapang tiupan ditutup, parison dijepit antara dua bagian kapang, sareng parison dipotong teras dipindahkeun ka stasiun anu sanés.
③ Suntikkeun hawa anu dikomprés kana parison pikeun ngembungkeun parison supados caket kana rongga kapang kanggo kabentuk.
④ Tiis.
⑤ Buka kapang sareng kaluarkeun produk anu dicetak.

Blow molding process introduction


Waktos Post: Feb-25-2021