wartos

Anu mimiti, hatur nuhun pikeun perawatan jangka panjang sareng dukungan anjeun ka Erbo Technology!

Pamekaran masarakat beuki parah, sareng unggal pangwangunan bakal ngahasilkeun parobihan anu anyar dina pasaran. Nalika Jérman ngajukeun teraskeun deepen révolusi industri kaopat (Industri 4.0) dipimpin ku manufaktur calakan sareng "Internet +" naék kana strategi pangwangunan nasional, kabutuhan konsumén janten beuki seueur dirobih, canggih, calakan sareng industri industri calakan mangrupakeun dunya -Sistén pangwangunan industri anu diaku, sareng éta ogé mangrupikeun patokan pikeun nangtoskeun tingkat industri nagara sareng hiji bangsa. Janten urang ngalaksanakeun babak pembaruan industri anu anyar, sareng ngarumuskeun posisi perusahaan anyar "pabrik pinter", komitmen pikeun nyayogikeun pangguna industri sareng solusi cetakan anu langkung calakan sareng sanggup. Dina waktos anu sasarengan, pikeun nyayogikeun pangguna nganggo pangalaman browsing anu langkung merenah sareng langkung saé, saatos waktos perencanaan, pamrograman sareng tés, halaman wéb resmi Erbo Technology ogé sacara resmi diluncurkeun ayeuna.

Halaman wéb taat kana konsép "kepuasan pelanggan salaku fokus perhatian". Dina hal perenah, homepage ngagaduhan 6 bagian navigasi, unggal bagian ngagaduhan fungsi anu jelas sareng kontén anu euyeub, sahingga anjeun tiasa gancang kéngingkeun inpormasi produk sareng jasa anu anjeun pikahoyong;

Ngadopsi basa desain anyar sareng gaya visual pikeun nyayogikeun anjeun rasa anu langkung saé sareng ningali. Kami ngarep pisan yén kunjungan sareng perhatian anjeun bakal ngantep Tongfa babarengan sareng anjeun!


Waktos Post: Feb-25-2021