wartos

1. Sistem palastik
Kotak gear kedah ngarobih minyak sacara rutin. Pilih 150 (atanapi 220) sedeng ekstrim minyak gear industri. Ngarobih minyak saatos 500 jam dianggo pikeun mesin énggal, teras gentos minyak unggal 3000 jam. Nalika mesinna ngan ukur lirén waé sareng gearbox masih dina suhu luhur, gentos minyakna. Saatos minyak lami dikuras, anggo sakedik minyak énggal pikeun ngabersihkeun sédimén, bersihkeun saringan pompa minyak pelincir, teras tambih minyak énggal kana 1/2/2/3 tina jandela tingkat cair.

2. Pangropéa sistem hidrolik khusus pikeun kendali kandel témbok
Parobihan minyak teratur: Sistem hidrolik biasana nyarankeun ngagunakeun minyak hidrolik 46 # anti-maké. Saatos 500 jam panggunaan mesin énggal, disarankeun pikeun ngarobih minyak pikeun kahiji kalina, teras ngarobih minyak unggal 3000 jam. Bersihkeun sadayana saringan (saringan suction) bari ngarobih minyak. , Filter tekanan tinggi, filter balik minyak, saringan korsi klep servo) sareng tangki minyak, volume minyak nyaéta 1/2 ~ 2/3 tina pangukur tingkat.

3. sistem hidrolik
Parobihan minyak teratur: Sistem hidrolik biasana nyarankeun ngagunakeun minyak hidrolik 46 # anti-maké. Saatos 500 jam panggunaan mesin énggal, disarankeun pikeun ngarobih minyak pikeun kahiji kalina, teras ngarobih minyak unggal taun (kualitas minyakna bénten, sareng interval parobihan minyak tiasa benten), Bersih saring sareng tank minyak bari ngarobih minyak, volume minyak mangrupikeun 1/2 / 2/3 tina toleran tingkat

4. Tambahkeun gajih tekanan anu parah
Mékanisme anu mindahkeun-kapang sareng kapang-lawang sareng nutup nyaéta sering sareng gancang, ngarah dilengkepan ku alat pelumas otomatis atanapi manual, tapi alat pelumas kedah rutin dipariksa sareng dieusian minyak. Ieu tiasa ningkatkeun sareng manjangkeun umur jasa mesin, sareng masihan anjeun kauntungan ékonomi anu langkung saé. Ngala suluh blok slide rel jamur anu misah, saminggu sakali; bagian séjén sakali unggal shift.

5. Jalan cai
Downtime panjang. Nalika suhu handap, saluran cai kapang, mesin langkung tiis, tong asong, cai hérang sirah hérang sareng bagian-bagian pendinginan saluran cai sanés kedah didinginkan. Cai anu tiis kedahna dibersihkeun kanggo nyegah struktur jangka panjang atanapi ngabekukan beku.

Daily maintenance and maintenance of blow molding machine


Waktos Post: Feb-25-2021