produk

  • HDPE Blow Molding Balance Chair

    Korsi Kasaimbangan Mendingan HDPE

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Nami: Korsi Kasaimbangan Mendingan HDPE.
    Ukuran: 23cm * 23cm * 24cm.
    Warna: Konéng.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Blow Molding Seat

    Korsi HDPE Blow Molding

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Blow Molding Seat.
    Ukuran: 42cm * 47cm * 30cm.
    Warna: Biru, Jeruk, sareng sajabana
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Anti-collision Bucket

    HDPE Anti-tabrakan Ember

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Anti-tabrakan Ember.
    Ukuran: 40cm * 40cm * 70cm.
    Warna: Konéng.
    Beurat: 8,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Pallet

    HDPE Pallet

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Pallet.
    Ukuran: 120cm * 100cm * 15cm.
    Warna: Biru, hideung, atanapi anu sanésna.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Road Barrier

    Penghalang Jalan HDPE

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Road Barrier.
    Ukuran: 56cm * 35cm * 56cm.
    Warna: Beureum.
    Beurat: 3,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.