produk

  • HDPE Blow Molding Balance Chair

    Korsi Kasaimbangan Mendingan HDPE

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Nami: Korsi Kasaimbangan Mendingan HDPE.
    Ukuran: 23cm * 23cm * 24cm.
    Warna: Konéng.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Blow Molding Seat

    Korsi HDPE Blow Molding

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Blow Molding Seat.
    Ukuran: 42cm * 47cm * 30cm.
    Warna: Biru, Jeruk, sareng sajabana
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Texture Blue Floating Ball

    HDPE Tekstur Bola Ngambang Biru

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Tekstur Biru Ngambang Bola.
    Ukuran: 35cm * 35cm * 53cm.
    Warna: Biru.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.

  • HDPE Large Orange Floating Cylinder

    HDPE Silinder Ngambang Oranyeu ageung

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Oranyeu ageung.
    Ukuran: 90cm * 60cm * 55cm.
    Warna: Jeruk.
    Beurat: 8,5 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap, nyingkat periode konstruksi, ngirangan biaya, ngirangan biaya perawatan. Munculna warna oranyeu tiasa dianggo salaku tanda peringatan.

  • HDPE Small Light Blue Floating Cylinder

    HDPE Cahaya Leutik Biru Ngambang Silinder

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Cahaya Biru Ngambang leutik.
    Ukuran: 46cm * 22cm * 23cm.
    Warna: Biru Cahaya.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap. Munculna warna biru ngora tiasa dianggo salaku tanda peringatan.

  • HDPE Small Blue Floating Cylinder

    HDPE Silinder Ngambang Biru Leutik

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Biru Leutik.
    Ukuran: 46cm * 22cm * 23cm.
    Warna: Biru.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Floating Pontoon Cubes

    HDPE Ngambang Pontoon Kubus

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Nami: Kubus Pontoon Ngapung.
    Ukuran: 50cm * 50cm * 40cm.
    Warna: Biru, Jeruk.
    Beurat: 7,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Kapasitas beban: 350 KGs / M2.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Smooth Blue Floating Ball

    HDPE Bola Apung Biru Ngambang

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Nami: HDPE Bola Apung Biru Ngambang.
    Ukuran: 35cm * 35cm * 53cm.
    Warna: Biru.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.

  • HDPE Anti-collision Bucket

    HDPE Anti-tabrakan Ember

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Anti-tabrakan Ember.
    Ukuran: 40cm * 40cm * 70cm.
    Warna: Konéng.
    Beurat: 8,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Pallet

    HDPE Pallet

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Pallet.
    Ukuran: 120cm * 100cm * 15cm.
    Warna: Biru, hideung, atanapi anu sanésna.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Road Barrier

    Penghalang Jalan HDPE

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Road Barrier.
    Ukuran: 56cm * 35cm * 56cm.
    Warna: Beureum.
    Beurat: 3,0 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap.

  • HDPE Large Blue Floating Cylinder

    HDPE Silinder Ngambang Biru ageung

    Spésifikasi Konci / Fitur Khusus
    Ngaran: HDPE Silinder Ngambang Biru ageung.
    Ukuran: 90cm * 60cm * 55cm.
    Warna: Biru.
    Beurat: 8,5 ± 0,2 KGs / PC.
    Bahan: Plastik HDPE.
    Prosés Pabrikan: Blow Mold.
    Fitur: Ngagunakeun bahan baku HDPE, ultraviolet-proof, umur panjang, gampang dipasang, biaya anu langkung handap, nyingkat periode konstruksi, ngirangan biaya, ngirangan biaya perawatan.

12 Teras> >> Halaman 1/2